Επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου με τη συμμετοχή του Ν. Γιατρομανωλάκη στη Ροδόπη

Την Τετάρτη 6 Ιουλίου, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης μαζί με τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους και τους βουλευτές Ευριπίδη Στυλιανίδη, Φωτεινή Αραμπατζή και Σπύρο Τσιλιγγίρη επισκέφθηκαν την Ροδόπη. Ο Υπουργός κ. Σταϊκούρας προΐστατο του κυβερνητικού κλιμακίου.

Ο Υφυπουργός επισκέφθηκε τον Ιάσμο, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο, Μουμίν Οντέρ, συζήτησε με πολίτες και εκπροσώπους πολιτιστικών συλλόγων και ξεναγήθηκε στο Μουσείο Αγροτικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου. Στην Κομοτηνή μεταξύ άλλων επισκέφθηκε το Αρχαιολογικό Μουσείο Κομοτηνής, το Περπατώ, Σύλλογο Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα, και το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας αξίΖΩ, έναν από τους φορείς που έχουν επιχορηγηθεί από το Υπουργείο Πολιτισμού για το σπουδαίο έργο που επιτελούν αξιοποιώντας τις θεραπευτικές ιδιότητες της τέχνης.

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού έχει επενδύσει στην πολιτιστική ανάπτυξη της Θράκης η οποία με τη σειρά της θα συμβάλει ουσιαστικά στην κοινωνική συνοχή, στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής αλλά και στη δημιουργία θέσεων εργασίας και στην οικονομική άνθιση της περιοχής και την ισχυροποίησή της ως εναλλακτικός τουριστικός προορισμός υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: