Συνάντηση N. Γιατρομανωλάκη με την Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης, Ολυμπία Αναστασοπούλου

Συνάντηση εργασίας με την Γενική Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Ολυμπία Αναστασοπούλου πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αναπτύχθηκε η στρατηγική για την περαιτέρω εμβάθυνση της συνεργασίας των δυο Υπουργείων, καθώς και οι στόχοι του Υπουργείου Πολιτισμού αναφορικά με τα θέματα σύγχρονου πολιτισμού, με έμφαση στις δράσεις και τα προγράμματα που προωθούν και τον τουρισμό.

Ειδικότερα, συζητήθηκαν οι συνέργειες που αναπτύσσονται σε διεθνείς εκδηλώσεις, η ανάπτυξη υποδομών φιλικών προς τους επισκέπτες άνω των 65 ετών για την ενίσχυση του «ασημένιου τουρισμού», η στήριξη της τοπικής οικονομίας μέσα από την ενίσχυση του brand των τοπικών προϊόντων, καθώς και οι πρωτοβουλίες γύρω από την ενίσχυση του σύγχρονου πολιτιστικού προϊόντος και της τουριστικής προβολής της χώρας εν γένει. Στο πλαίσιο αυτό, συμφωνήθηκε η, από κοινού και συντονισμένη, λήψη δράσεων τόσο για την πολιτική εξωστρέφειας του Υπουργείου Πολιτισμού, όσο και για την περαιτέρω προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: