Γιατί υποψήφιος στην Αθήνα;

Η Αθήνα είναι μια σύγχρονη μητρόπολη. Και εμείς, οι κάτοικοί της, είμαστε πολύ διαφορετικοί μεταξύ μας. Ευτυχώς! Όλοι όμως θέλουμε να ζούμε σε ένα μέρος που μας κάνει να αισθανόμαστε καλά. Σε μία πόλη ασφαλή και καθαρή, πράσινη και βιώσιμη, ανοιχτή, ελεύθερη και φιλελεύθερη, συμπεριληπτική και γενναιόδωρη.

Σε μια πόλη που μας προσφέρει ευκαιρίες να εργαστούμε, να εξελιχθούμε, να ψυχαγωγηθούμε, να αθληθούμε, να είμαστε δημιουργικοί, υγιείς, και ευτυχείς. Που δεν σπαταλά το χρόνο μας και δεν μας ταλαιπωρεί, αλλά αντιθέτως μας σέβεται για αυτό που είμαστε και μας φροντίζει.

Όλες και όλοι έχουμε δικαίωμα σε μία καλύτερη ζωή, σε μία καλύτερη Αθήνα, σε μια πόλη που θα μας κάνει τη ζωή ευκολότερη στα πρακτικά και ποιοτικότερη στα ουσιαστικά.

Γιατί η Αθήνα είναι το σπίτι μας, ο τόπος εργασίας μας, ο τόπος που ζούμε με τις οικογένειές μας, τα κατοικίδια μας, τους φίλους μας.

Η Αθήνα είναι και το δικό μου σπίτι. Ένα σπίτι που αγαπώ αλλά πολλές φορές με έχει πληγώσει και εκνευρίσει, ένα σπίτι που θέλω να κάνω καλύτερο. Για όλες και όλους μας, χωρίς αποκλεισμούς. Η προοπτική να μοιραστώ μαζί σας το όραμά μου για την πόλη, να επενδύσω τη γνώση, την εμπειρία, τον χρόνο μου για την Αθήνα και να αποδείξω ακόμα μια φορά την αποτελεσματικότητά μου στους συμπολίτες μου με ενθουσιάζει. Με τα χρόνια ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης γίνεται όλο και πιο σημαντικός, όλο και πιο απαιτητικός, όλο και πιο καθοριστικός.

Για αυτό επέλεξα να συμμετέχω στον συνδυασμό Αθήνα Ψηλά του Κώστα Μπακογιάννη, ένα ψηφοδέλτιο συμπεριληπτικό και ποικιλόμορφο, που αντανακλά και αυτό τη διαφορετικότητα της πόλης μας και εκφράζει τις απεριόριστες προοπτικές της. 

Αρέσει σε %d bloggers: